17-03-2016

Een schoon evenement? Ja graag!

Organisatoren zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de evenementen. Door vooraf bewuste keuzes te maken, afspraken te maken met standhouders en andere maatregelen te treffen, kan veel afval en zwerfvuil worden voorkomen.

Bijvoorbeeld tijdens een evenement vanaf het begin zichtbaar opruimen heeft effect. Het blijft schoner, mensen gooien hun afval eerder in de afvalbak.Vanuit Mooi Schoon helpen we graag om ook uw evenement schoner te laten verlopen.

Menukaart en Toolkit

We hebben hiervoor een menukaart beschikbaar waarop allerlei maatregelen staan die je als evenementen organisator, met alle betrokken partijen, kunt treffen. Elke keuze is een stap op weg naar een schoner evenement. Elk jaar een stap, of een paar stappen, en het evenement wordt ieder jaar een beetje schoner.

Onderdeel van de menukaart is de gratis Toolkit met allerlei opruimattributen om tijdens het evenement te gebruiken. De Glutton (zie foto) kan worden ingezet en er kunnen afvalgrijpers en t-shirts worden aangevraagd om zichtbaar op te ruimen.

Organiseer je een evenement? Vergeet dan niet om onze menukaart door te nemen!

Menukaart schoon evenement –

Bertjan 4