Categories for Geen categorie

10-07-2018

21 september: Keep It Clean Day!

Op vrijdag 21 september is de zevende editie van de Keep it Clean Day, dé opruimdag van Nederland! Op deze dag gaan zoveel mogelijk mensen in Nederland zwerfvuil opruimen. De kracht van de wereldwijde beweging van de World Clean Up zit in de simpelheid. Als iedereen een beetje doet, hebben we samen een hele boel. Kom ook in actie!

Iedereen kan mee doen!

Iedereen kan mee doen en opruimen kan overal: bij het bedrijf waar je werkt, op je school, bij organisaties, in je woonbuurt en op de sportclub.

Wil jij een eigen actie organiseren samen met je vrienden, familie, buren, je wijk of je (sport)vereniging? Meld jouw actie dan aan op www.mooi-schoon.nl/acties. Dan faciliteren wij jullie met een opruimsetje voorzien van afvalgrijpers, ringen, vuilniszakken, handschoenen en veiligheidshesjes.

 

Keep It Clean Day

25-06-2018

Spirealaan wint Schoonste Straatverkiezing Winterswijk

Feestelijke prijsuitreiking groot succes

Op zondag 24 juni werden de winnaars van de Schoonste Straatverkiezing in Winterswijk bekend gemaakt. Spirealaan ging er met de winst vandoor. Prins Hendrikstraat werd tweede en de derde prijs ging naar De Bank. Wethouder Wim Elferdink had de eer om de cheques te overhandigen aan de winnende straten. Voor de vierde deelnemende straat was er nog een speciale verrassing, namelijk twee knikkertegels van speciaal gerecycled plastic en een lekkere taart.

02-05-2018

Week van Mooi Schoon groot succes!

15.000 leerlingen kwamen in actie voor schone straten!

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 april vond de Week van Mooi Schoon plaats. Een jaarlijkse actieweek voor basisscholen in 18-ROVA gemeenten. Tijdens deze week kwamen 15.000 leerlingen van verschillende scholen in actie om zwerfvuil in hun eigen omgeving op te ruimen. Een prachtige week met zomerse temperaturen! Wat hebben we genoten! Bedankt voor jullie inzet!

03-04-2018

Week van Mooi Schoon 16 – 20 april

15.000 leerlingen in actie voor schone straten!

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 april vindt de Week van Mooi Schoon plaats. Een jaarlijkse actieweek voor basisscholen in 18-ROVA gemeenten. In deze week komen 15.000 leerlingen van verschillende scholen in actie en gaan ze samen aan de slag om zwerfvuil in hun eigen omgeving op te ruimen.

03-04-2018

Landelijke Opschoondag 2018 groot succes

Landelijke Opschoondag groot succes!

Op zaterdag 24 maart vond de Landelijke Opschoondag weer plaats. Ruim 450 enthousiaste deelnemers deden mee aan 21 opschoonacties. We kijken terug op een geslaagde dag!

Tijdens de Landelijke Opschoondag organiseren mensen door het hele land leuke opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden. Mee doen aan de Landelijke Opschoondag is eenvoudig en leuk. Binnenkort maken we de datum voor 2019 bekend.