We ruimen De Wieden op!

Datum: 23-03-2019 Deze actie is al afgelopen Adres: Veneweg 253 Plaats: Wanneperveen Tijdstip: 06:30 - 11:30

Een traditie inmiddels: grote schoonmaak in De Wieden voordat het voorjaar losbreekt. Op zaterdag 23 maart doen Natuurmonumenten en de gemeente mee aan de Landelijke Opschoondag. Op deze dag ruimen we het zwerfvuil in en rondom het vaarwater van Belt-Schutsloot, Dwarsgracht, Giethoorn en Wanneperveen op. En daarbij kunnen we alle hulp gebruiken!

Help mee!

We zoeken vrijwilligers die samen met ons de handen uit de mouwen steken voor een schone en opgeruimde omgeving. Na de grote schoonmaakactie genieten zij en alle bezoekers van de schoonheid van De Wieden. Letterlijk en figuurlijk.

Informatie

We proberen al het zwerfafval van de oevers en uit het water te halen. Tijdens de opruimklus ontdekt u meteen hoe mooi De Wieden is. Vanuit verschillende locaties trekken we in groepjes per boot het gebied in. Mooi werk dus!

Wij zorgen voor materiaal, zwemvesten en lunch. Alle exacte details krijgt u in de week voor 23 maart.

Interesse?

Aanmelden kan via onderstaand e-mailadres tot uiterlijk 16 maart o.v.v. naam, woonplaats (i.v.m. dichtstbijzijnde opstaplocatie). Graag ook aangeven of u zelf een boot kunt besturen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Erica Prikken, Natuurmonumenten, tel: 06 22 37 08 37, e.prikken@natuurmonumenten.nl