de Middag van Mooi Schoon

150 enthousiaste zwerfvuilruimers uit de Mooi Schoon-gemeenten, lekker eten en drinken, muziek, kraampjes vol informatie en een wervelend programma vol inspirerende workshops en lezingen. Dát waren de ingrediënten van de Middag van Mooi Schoon op 12 oktober 2019. En dát maakte dat het een onvergetelijke middag was. Een middag die teweegbracht waarvoor hij bedoeld was:
– Ontmoeting
– Erkenning
– Verbinding
– Waardering
– Inspiratie
– Versterking

Experiment geslaagd!

Voor het Team Mooi Schoon was de Middag van Mooi Schoon een experiment. We zijn op zoek naar manieren om al die mensen die zich inzetten voor een schone omgeving te verwennen, inspireren en versterken. We hebben zo’n bewondering voor het werk dat inwoners verzetten om hun omgeving vrij van zwerfvuil te maken en te houden. En we willen niets liever dan met al onze kennis en mogelijkheden al die mensen stimuleren, ondersteunen en faciliteren. Het leek ons zinnig en leuk om iets te doen om die mensen met elkaar in contact te brengen. Om kennis aan te reiken en iedereen even flink in de watten te leggen. Gezien alle reacties en complimentjes zijn we blij dat we ons aan dit experiment gewaagd hebben. Ook voor ons was het een zeer inspirerende middag: dank jullie wel!

Nagenieten

Op deze website kun je nog lekker lang nagenieten én nalezen hoe leuk en leerzaam de workshops waren en nieuwe inspiratie opdoen!
– Klik hier voor de film
– Klik hier voor de fotoreportage gemaakt door Frans Kanters (en download gerust, wachtwoord DT_RV23) of bekijk het fotoverslag.
– Klik hier voor de kennis van Ferenc van Damme, die de drukbezochte workshop ‘Heel snel, heel anders’ begeleidde
– Klik hier voor het verslag van Anna Skubisz en maak thuis ook nog iets moois van een leeg melk-, yoghurt- of frisdrankpak
– Klik hier voor het verslag van Gea Boon, die ervoor zorgde dat grijpers transformeerden in praktische kunstwerken
– Klik hier om nog lekker te lachen om de Moppertherapie van Daan Beckers
– Klik hier om nogmaals het verhaal te lezen van Enjoy CleanUp
– Klik hier om nog even alles te lezen over de handige app HelemaalGroen
– En last, but zeker nog least, klik hier voor informatie over de workshop Leren van Elkaar, een workshop waarin Mooi Schoners elkaar trakteerden op tips en ervaringen.

Vooruitkijken

Nagenieten is heerlijk. Maar vooruitkijken doen we minstens zo graag. Team Mooi Schoon zet zich graag in om samen met jou het zwerfvuilprobleem aan te pakken en op te lossen. Je bent toch wel geabonneerd op onze nieuwsbrief? Zo nee, schrijf je hieronder in. Dan blijf je op de hoogte van alles wat we ondernemen. En heb jij ideeën of wensen waarin we iets voor jou kunnen betekenen? Laat het dan vooral weten. Stuur een mail naar jouw contactpersoon of naar Team Mooi Schoon: info@mooi-schoon.nl.